Societatea Română de Fizică- Filiala Timișoara

Prezentare

SRF Timișoara este o filială a Societății Române de Fizică (SRF) – o asociație profesională care reunește fizicieni: profesori, cercetători și specialiști implicați în educație, cercetare, industrie și servicii.

Scop

Unul din dezideratele SRF Timișoara este de a solidifica comunitatea de fizicieni din vestul României și de a reuni deopotrivă profesori de fizică din mediul preuniversitar sau universitar, cercetători din universități sau institute de cercetare, fizicieni specialiști și ingineri care lucrează la companii – în industrie, multinaționale sau firme, fizicieni medicali – din spitale sau clinici, fizicieni care lucrează în domeniul serviciilor – consultanță sau distribuție de aparatură, studenți-doctoranzi sau absolvenți licențiați în fizică, precum și orice altă categorie de fizicieni.

Formular de înscriere în Societatea Română de Fizică

Completați tabelul de mai jos si trmiteți-l pe adresa de e-mail srf@nipne.ro. Sunteți considerat membru activ după efectuarea plății cotizației pentru anul în curs.
Tabel pentru înscriere în SRF

Completarea și trimiterea formularului de înscriere reprezintă acordul dumneavoastră pentru păstrarea datelor personale în baza de date a SRF (până în momentul pierderii calității de membru SRF) și pentru primirea prin e-mail a anunțurilor legate de activitatea societății.

La cerere, conducerea filialei eliberează adeverințe cu specificarea statutului de membru SRF.

Informații referitoare la tipul de membru și la efectuarea plății cotizației

Conducere filiala Timișoara

Președinte

Conf. univ. dr.
Marius Ștef

Vicepreședinte

Prof.
Violeta Lăcătușu

Secretar

Asist.univ.dr.
Marinela Barb

Cenzor


Elena-Florina Danci

Contact

Adresa: Bd. Vasile Pârvan nr. 4, Timișoara 300223 (sediul Facultății de Fizică – UVT), Sala F208 (decanat)

e-mail: srftimisoara@gmail.com

Website FTSRF: https://physics.uvt.ro/srf-tm/

Website SRF: http://www.srfizica.ro